| Smesni SMS-ovi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Perfect Mistake Extra clan
Broj poruka : 208 Godina : 30 Datum upisa : 16.04.2008
| Naslov: Smesni SMS-ovi Sub Apr 26, 2008 10:49 pm | |
| postavljajte smesne SMS-ove | |
|
| |
Ljupce
Broj poruka : 13 Godina : 31 Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Pet Maj 30, 2008 2:23 am | |
| Ribe muvam, lepak duvam, pivo pijem, glavom bijem. Belo volim, sitom solim, travu sadim, venu radim, rokam vodku i tablete i lepkove za parkete. Uvek COOL GO TO SCHOOL! | |
|
| |
Ljupce
| |
| |
Ljupce
| |
| |
Ljupce
| |
| |
Ljupce
| |
| |
Ljupce
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Pet Maj 30, 2008 2:27 am | |
| Nabroj 5 vrsta piva... Jesi li? Bravo - a sad nabroj 5 vrsta kondoma... Sta je ne ide a? Hm... Ne znas!!! Da manje pijes a vise jebes znao bi ! | |
|
| |
Ljupce
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Pet Maj 30, 2008 2:28 am | |
| Stojeci sam je molio, sedeci mi je dala, od pozadi sam je polizao, spreda pritisnuo, a ipak se nije branila. Oh ti moja mala poštanska marka! | |
|
| |
Ljupce
| Pitam carobnjaka za cvet on mi dade vrt, pitam carobnjaka za reku on mi dade okean, pitam carobnjaka za šupak on mi dade tvoj broj! | |
|
| |
Ljupce
| Razgovaram sa foteljom, šarmiram televizor i doruckujem sa tosterom. Molim te javi mi se dok ne zapocnem ozbiljnu vezu sa usisivacem! | |
|
| |
Ljupce
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Pet Maj 30, 2008 2:29 am | |
| Ležim u krevetu, gledam nebo i zvezde kako prekrasno sjaje poput tvojih ociju i mislim.... ..jebo te gde mi je krov! | |
|
| |
Ljupce
| Ujutro ne doruckujem jer te volim, popodne ne rucam jer te volim, predvece ne veceram jer te volim, navece ne mogu spavati jer umirem od gladi! | |
|
| |
Ljupce
| lepo je...ptice to rade, leptirici to rade, cak i pcelice to rade. Da li zelis da i mi to radimo?? Zaboravi..., ljudi ne mogu da lete!! | |
|
| |
Ljupce
| |
| |
RBD is the best!!!
Broj poruka : 201 Datum upisa : 18.04.2008
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Sub Jun 14, 2008 4:53 pm | |
| EXTRA fazoni, cool!!!! Evo sad cu i ja da postavim neke!!! | |
|
| |
RBD is the best!!!
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Sub Jun 14, 2008 5:08 pm | |
| Momci su kao mleko:cim ih na duze vreme ostavis, oni se pokvare!!! ___________________________________________________________ Momci imaju svoj mini-vrt:dva mala krompira, jednu sargarepu, malo persuna i strasno se uzbude kad im u vrt udje puz. __________________________________________________________________ Momci su kao autobusi:za njima ne treba trcati jer uvek naleti novi. __________________________________________________________________ Znam da ce te ovo sto cu ti sad reci razocarati, znaj ni meni nije bilo lako, od nekog moras saznati istinu.Bolje da ti ja kazem:"DEDA MRAZ UOPSTE NE POSTOJI!" ______________________________________________________________ Smeh je znak sdrece, nada je znak vere, a poljubac znak ljubavi.......a imati mene za devojku znak je DOBROG UKUSA!!! _____________________________________________________________ Kako da te pronadjem u izlasku sunca, kako da te jutrom budim, kako da zajedno jutrom otvaramo oci, kako da te pronadjem u kapljici rose.KAKO, KAD SE BUDIM U PODNE!!! ________________________________________________________ Zamisljam tebe i sebe daleko od svih, cuje se cvrkut ptica i9 sum mora dok sunce greje nasa oznojena tela..................mi i dalje kopamo krompir!!! ___________________________________________________________ Zelim da ti posaljemnesto pametno, sexy i lepo...Ali imam veliki problem-ne mogu da stanem na ekran! _______________________________________________________________ Oni kazu bice kise, a u meni sunce. Oni kazu bice sunca, a u meni sneg. Oni kazu bice snega, a u meni grad. Sta to govori??? da ne zivim u mestu o kojem govore meteorolozi _________________________________________________________________ | |
|
| |
RBD is the best!!!
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Sub Jun 14, 2008 5:08 pm | |
|
Poslednji izmenio RBD is the best!!! dana Sub Jun 14, 2008 5:25 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
RBD is the best!!!
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Sub Jun 14, 2008 5:16 pm | |
| Skolske brige lako se mogu zaboraviti-jednostavno ne odes u skolu! ________________________________________________________________ Ah, opet je ponedeljak i ja se osecam kao Robinzon Kruso:jedva cekam petak! _________________________________________________________________ Postoje oni dani kad je bolje ne ustajati iz kreveta: na primer, od ponedeljka do petka. _________________________________________________________________ Nastavnici nam pomazu da resimo probleme koje nebismo imali da nije njih. _________________________________________________________________ Ici svaki dan u skolu bas i nije tako lepo. To sto cemo se nas dvoje videti, jedini je razlog mog dolaska. __________________________________________________________________ Nastavnici su kao bebe:misle da ce nesto postici ako se deru na nas! __________________________________________________________________ Sto vise ucim, vise znam. Sto vise znam, vise zaboravljam. Sto vise zaboravljam, sve manje znam. Dakle, zasto uopste ucim??? __________________________________________________________________ | |
|
| |
RBD is the best!!!
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Sub Jun 14, 2008 5:24 pm | |
| /)/) =(';')= ..(;.(,,).. SRECAN USKRS!!!_____________________________________________ ]:8( KAKAV GLUPI VO!!!______________________________________________ (^, ,^) ( (..) ) - KAKAV PRASAC!!! ______________________________________________ @>---}---- SALJEM TI RUZU!!! ______________________________________________ ...oooO................ .......(....)...Oooo... ........)../.....(.....)....
......(_/.........)../..... ..............(_/.......... KRENI ZA MNOM!______________________________________________ | |
|
| |
RBD is the best!!!
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Sub Jun 14, 2008 5:26 pm | |
| ETO, JEL SU DOBRE FORE??? | |
|
| |
~Dulce Maria-Andja~ Extra clan
Broj poruka : 188 Godina : 29 Lokacija : svuda sa RBD!!! Datum upisa : 18.04.2008
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi Ned Avg 17, 2008 1:45 am | |
| Ccc!!! Moze jos vise krupnija slova???!!! Ja nista ne vidim!!! Hehehe!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Smesni SMS-ovi | |
| |
|
| |
| Smesni SMS-ovi | |
|