Teens&Crazy armY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najbolji forum za tinejdzere

PortalPrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...

Ići dole 
+5
Serendipiti
Morska zvezda
SrpskaUndergroundScena
M*A*C*K*I*C*A
Admin
9 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 383
Godina : 31
Datum upisa : 08.03.2008

Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... Empty
PočaljiNaslov: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeSub Apr 19, 2008 2:18 pm

Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... F_kissm_fc5a0e7

uhhh, pricajte ovd eo prvom poljupcu...
Nazad na vrh Ići dole
https://anarchy93.forumakers.com
M*A*C*K*I*C*A

M*A*C*K*I*C*A

Broj poruka : 77
Godina : 30
Datum upisa : 19.04.2008

Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... Empty
PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimePon Apr 21, 2008 8:19 pm

Grozan, ovlaž... fuj.... nije žvaka, nije ono obično ovlaž, nešto između... smuvala sam se s tipom i bili smo zajedno 5 minuta. Al dobro, ljubili smo se par sekundi.
Drugi poljubac bolje pamtim: poljubio me je, bilo je lepo, ali nisam se smuvala s njim. (sada će te svui da pomislite "jao koja fu**" ali nije tako...) pa, eto... prvi poljubac grozan.
Nazad na vrh Ići dole
http://teenanger-best.heavenforum.com
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimePon Apr 21, 2008 9:05 pm

ma ubedljivo nesto prelepo....
Nazad na vrh Ići dole
SrpskaUndergroundScena

SrpskaUndergroundScena

Broj poruka : 80
Godina : 29
Datum upisa : 30.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimePon Apr 21, 2008 10:55 pm

Ja sam sa najboljim drugaricama na blic na !!!"FOTE"!!! ono iz zezanja iz igre ****** palo se! lol! cheers
Nazad na vrh Ići dole
http://streetboyscrew.graphforum.com
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeUto Apr 22, 2008 10:38 am

tako je brate...ja ih na fote ljubim i bez izvlacenja...lol
Nazad na vrh Ići dole
Morska zvezda
Admin
Admin
Morska zvezda

Broj poruka : 143
Datum upisa : 22.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeUto Apr 22, 2008 7:56 pm

prvi uh poljubila sam se s tipom koji se fenomenalno ljubi, kad bi se to ponovilo... Very Happy Very Happy Very Happy bounce bounce bounce
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeUto Apr 22, 2008 7:59 pm

hehehehehehhe, ovo je stvarno smesno... pa sto ne pokusas da bi se to ponovilo... ti sama odredjujes svoju buducnost....ako me razumes...
Nazad na vrh Ići dole
Morska zvezda
Admin
Admin
Morska zvezda

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeUto Apr 22, 2008 8:02 pm

razumem ali nemam vremena da tražim frajera
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeUto Apr 22, 2008 8:04 pm

nije se valjda izgubio negde?! hheehehe
Nazad na vrh Ići dole
Morska zvezda
Admin
Admin
Morska zvezda

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeUto Apr 22, 2008 8:09 pm

ma ne taj sa kim sam se poljubila je bilo totalno slučajno tom dečku ne znam ni ime a za dečka nemam vremena zbog škole
Nazad na vrh Ići dole
Serendipiti

Serendipiti

Broj poruka : 83
Datum upisa : 25.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimePet Apr 25, 2008 10:55 pm

prvi poljubac:
fuuujjjjj!!! bio je na zvaku, kosam mi se skroz uplela silent
Nazad na vrh Ići dole
~Dulce Maria-Andja~
Extra clan
Extra clan
~Dulce Maria-Andja~

Broj poruka : 188
Datum upisa : 18.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimePet Apr 25, 2008 11:00 pm

FUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Serendipiti

Serendipiti

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimePet Apr 25, 2008 11:02 pm

upravo.... silent
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeSub Apr 26, 2008 10:36 am

a lol kako bre fujjj, andja zar si ti imala decka??? onda ja nisam upozna stim.. ali nema veze... serendipit.. nacisto te ne razumem... pa sta ste bre vi radili sa tom zvakom?? kosa??
dokle vam je dogurao poljubac....haha
Nazad na vrh Ići dole
RBD is the best!!!

RBD is the best!!!

Broj poruka : 201
Datum upisa : 18.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeSub Apr 26, 2008 4:45 pm

I meni je to ODVRATNO!!!!!!!!!!!FFFFFUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeSub Apr 26, 2008 10:27 pm

sluk gasim ti obe poruke...
Nazad na vrh Ići dole
SrpskaUndergroundScena

SrpskaUndergroundScena

Broj poruka : 80
Datum upisa : 30.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeNed Apr 27, 2008 6:55 pm

Sho!?!Shta fali pa shta jel nije brate!Andja nije nikad imala decka mogu da se kladim a serendipiti kako je mogla da ubaci kosu u usta dok se ljubi !LOL!...xexe

Poslednji izmenio sLuK dana Ned Apr 27, 2008 6:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://streetboyscrew.graphforum.com
Perfect Mistake
Extra clan
Extra clan
Perfect Mistake

Broj poruka : 208
Datum upisa : 16.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeNed Apr 27, 2008 6:57 pm

pa jbg dugokosa plavusa (mislim da to sve objasnjava) lol!

ticka- sala lol!
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeNed Apr 27, 2008 7:46 pm

lika sluk...dobro bre ljudi... moram da ti izmenim poruku sluk... jer nije por pravilim a i cenzurisanim recima foruma...!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Perfect Mistake
Extra clan
Extra clan
Perfect Mistake

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeNed Apr 27, 2008 8:20 pm

lol!

sta bre ne moze ni da se zajebavamo ....pa za sta sluzi forum ... jbt,nisam u manastiru lol!
Nazad na vrh Ići dole
Serendipiti

Serendipiti

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeNed Apr 27, 2008 9:12 pm

pa ovkao bio je to jedan stvarno ruzan dan, vetar je uzasno duvao a mi smo bili napolju
"serendipiti kako je mogla da ubaci kosu u usta dok se ljubi" pa boze nisam ja neki manijak koji gura kosu u usta dok se zvalavi tek tako iz zabave lol!
Nazad na vrh Ići dole
Perfect Mistake
Extra clan
Extra clan
Perfect Mistake

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeNed Apr 27, 2008 9:52 pm

lol!

cula sam se danas sa Mihajlom (p.s. ovo nije off jer je Mihajlo zapravo taj skim se poljubila Wink )

lol! lol!

nismo te pominjali silent
ali ne brini ... imaaa vremenaaa lol!
salim se...
Nazad na vrh Ići dole
Serendipiti

Serendipiti

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeNed Apr 27, 2008 10:02 pm

mico moja ako te ja ne zadavim niko nece lol!
Nazad na vrh Ići dole
Perfect Mistake
Extra clan
Extra clan
Perfect Mistake

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeNed Apr 27, 2008 10:11 pm

ti to sad svima Mico ,Mico ... Mihajlo lol! lol!
vidim ja nesto mi poznat nadimak ... hahaaha

ma videcemo se mi za koji dan kod......... novog groblja :mrgreen:
Nazad na vrh Ići dole
Serendipiti

Serendipiti

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitimeNed Apr 27, 2008 10:16 pm

ajde samo cuti, samo cuti, nisat vise ne trazim od tebe, samo da cutis lol!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...   Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide... I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Prvi poljubac davno zaboravljen...drugi ko zna gde je...zagrli me i tiho se privuci... da ti suzu ne vide...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Teens&Crazy armY :: Teens :: Ljubav....-
Skoči na: